Thread Closed 
not myself. not anymore. not when you're around.
27 May 2012, 15:10
  • O prinse de incheietura mainii si o duse la umbra,tigara inca atarnandu-i in coltul gurii. Semanau cu doi oameni ai strazii care se prinsesera la o sueta ce avea sa dureze ceva vreme.De aceea si isi dorea pe cat posibil sa nu atraga atentia. Prea mult. Infara faptului ca hainele ii duhneau a tigari si arsenic iar parul nu ii era prea curat fiindca in fiecare seara facea cateva ceva in beci ( isi mutase dormitorul acolo,cara lucruri,le ducea iar la etaj - era un Duracell ). Se potriveau.

'' Nici eu. Dar puteai macar sa imi spui ca te-ai intors. Nu crezi ca unora le pasa. Unora,asa ca mine?''

O privi fix,patrunzator apoi ii sufla fumul in fata si o privi cum tuseste. Nu ii dadu drumul la mana,ba chiar o trase mai aproape pentru o clipa. Ii dadu cateva suvite de pe frunte,gandindu-se ca ii fusese dor sa ii atinga chipul. Zambi scurt. '' Chiar te-am dus de nas facand pe-a durul,nu?''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: not myself. not anymore. not when you're around. - by Kurt F. Malfoy - 27 May 2012, 15:10