|
|
not myself. not anymore. not when you're around.
|
27 May 2012, 16:04
(This post was last modified: 27 May 2012, 16:29 by Natalie Francis.)
|
|
Natalie Francis
|
RP Posts: 185
Casa: Adult
Galeoni: 1660
Slujba: Manager la "Gringotts"
|
|
- "Esti beat?!"Poate numai in stadiul acela putea spune asemenea lucruri. Pe ea nu o incalzea cu nimic daca el avea sa se comporte frumos cu ea. Fiindca nu stia de ce o face. Adica, si ea devenise o nebuna, insa se abtinea. Nu de la nebunie, ci de la a spuse totul verde-n fata.
Se aseza pe marginea trotuatului si casca ochii la sticla cu whiskey. Nu pusese ea gura pe bautura de multa vreme. Daca incepea nu se mai oprea. Kurt ar fi trebuit sa stie asta. Insa nu era nicio problema, fiindca ea avea sa refuze.
"Mai bine ti-ai inghiti limba. Nu sunt murdara fiindca am stat nemancata multe zile si fiindca am adormit in gradina. Ceea ce am si facut.. ci fiindca m-am plictisit sa curat totul. Oricum se murdareste din nou si va trebui sa curat iar si iar."
Si el arata ca un om care abia astepta sa se aduca gunoiul. Insa de fapt nu era asa. De cand il cunoscuse. De cand el o servise cu ceai de trandafiri si de cand isi jurasera dragostea...stia ca el de fapt era si mai distrus pe interior decat parea a fi pe din.afara. Si-ar fi facut cruce daca l-ar fi intalnit asa, insa ea il cunoscuse drept un om cu ambtie si interese. Stia ce gandeste, si nu se abatea...
"Intr-o alta viata, poate. Acum as vrea sa ma bronzez!"spuse ea razand ca o nebuna. Nu ii statea in fire, dar daca tot apasase butonul "Start!" de ce nu? Ii putea dovedi ca il putea intrece intr-o confruntare de "Cine-i smecherul acum?". Insa nu asta urmarea d efapt. Altceva.
|
|
Messages In This Thread |
RE: not myself. not anymore. not when you're around. - by Natalie Francis - 27 May 2012, 16:04
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|