|
28 May 2012, 14:34
|
|
Ivy Thibault
|
RP Posts: 722
Casa: Viperini
Galeoni: 2241
Animal: Tigru - "Hope"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Ivy luă o gură de aer, simţindu-se mai stăpână pe situaţie acum că se putea folosi şi de forţa fizică. Îl susţinu pe Mike, mulţumindu-i în gând lui Kurt pentru că o învăţase să se bazeze şi pe forţa fizică, nu numai pe cea mentală, şi ieşi de sub masă. Afară era un circ de nedescris, plin de praf şi fulgere de lumină care străbăteau aerul. Trei echipaje erau alături de ei şi unul dintre ele se postară protectiv în faţa lor, ajutându-i să iasă din sală, în hol, unde atmosfera era mai liniştită.
Fata speră că, din cauza fumului, să nu îi fi văzut nimeni. Îl observă pe Josh printre cei patru membrii ai echipajului şi îl luă la întrebări.
"Vorbeşte," zise ea, simţind că nu poate mai mult.
"Mai sunt cel mult trei care se luptă, în rest toţi cei din tabăra cealaltă sunt la pământ. I-am învins uşor, cu pierderi minime."
Ivy dădu din cap, neştiind dacă ar trebui să se bucure sau nu. Incantă un Vulnera Sanentur deasupra rănii. Nu era absolut deloc pricepută la rănile de vindecare, şi îi trebuia concentrare maximă pentru a scoate măcare una acceptabilă, aşa că era sigură sută la sută că, în curând, vraja va ceda şi Mike va începe să sângereze din nou.
"Aduceţi doctorul în momentul ăsta," mârâi fata.
Îi luă faţa palidă şi transpirată a lui Mike în mâini şi îi şterse fruntea cu o bucăţică din ceea ce mai rămăsese din rochia ei (nu mult).
"E mai bine? Zi-mi dacă e mai bine, pentru ca nu mă pricep deloc la vindecări," îi spuse ea îngrijorată. Îi era frică să nu fi făcut ceva greşit pentru că acestea nu erau deloc momentele de concentrare maximă...
i'll stop at nothing to achieve freedom
“Life doesn't stop for anybody.”
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|