your daily dose of 'read and relate'
29 May 2012, 15:10
  • Se intoarse spre ea si un zambet I aparu in coltul gurii, trebuia sa recunoasca ca temperamentul roscatei o surprinse. Vorbise neintrebata si in plus s-ar fi putut trezi cu o replica " am vorbit cumva cu tine?"..insa nu, tanara i raspunse la intrebare si continua conversatia. Ei bine, norocul ei ca o prinsese in zilele bune, caci singurul pe care il agreea complet era Steve..devenise cea mai importanta persoana din viata ei.

Isi dadu suvitele blonde din ochii si zambi scurt ca apoi sa zica:
    - In general nu, prefer muzeele Incuiatilor cu istorii mai interesante, dar cand am timp dau o raita si pe aici, nu strica putina documentare si in lumea vrajitorilor. Dar tu? Nu te-am prea vazut..pe aici. zise ea si continua sa-si indrepte privirea catre diferite modele.

Ciudat, nu prea intre in vorbe cu strainii insa decat sa se plictiseasca prefera o situatie sau conversatie care chiar daca nu avea niciun rost. Inghiti in sec si isi puse pachetul de tigari in buzunar, asteptand un raspuns..plauzibil.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: your daily dose of 'read and relate' - by Wanda J. Bennet - 29 May 2012, 15:10