Thread Closed 
in my insanity, i have long times of cruel sanity
29 May 2012, 16:20 (This post was last modified: 29 May 2012, 16:21 by Kurt F. Malfoy.)
  • '' Prima mea crima a fost atunci cand mi-am ucis fratele. Tremuram din toate incheieturile dar asta nu m-a oprit sa-l mananc de viu.'' spuse el calm,de parca nimic din ceea ce povestise nu era real,ci dimpotriva. Dar era,si tocmai asta te facea sa iti ridici anumite semne de intrebare privind sanatatea mentala a acestui barbat.

Se apropie de cersetor,pastrandu-se totusi la o distanta de 1-2 metrii fata de el. Isi scoase haina si i-o arunca la picioare,cu un zambet larg,bland iar cand acesta se apleca sa o ia ,Kurt se arunca asupra lui,imobilizandu-l. Din buzunarul hainei pe care aparent i-o daduse cersetorului,scoase un cutit,un maner si o lama.

''Manerul si lama,pentru satar. Cutitul il iau eu. Mi-e mai usor.'' Era totusi atent la ea,pentru a nu fi el victima in locul cersetorului. O indemna cu privirea sa treaca la treaba,nu inainte de a-i taia limba acelui amarat,pentru a fi sigur ca nu va mai tipa.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: in my insanity, i have long times of cruel sanity - by Kurt F. Malfoy - 29 May 2012, 16:20