- ''Jur ca-i zic lui Lexie sa nu ma mai lase nici mort afara din casa dupa ora 8. Imi pierd serile degeaba!'' gandi el in cele din urma,dupa ce-i auzi cuvintele. Gluma incepea sa se transforme in razboi,cel putin aparent desi Kurt era foarte calm. Nu avea nimic de castigat,nimic de pierdut. Stark pe de alta parte nici nu stia ce pierdea.
'' Gandeste-te ca daca cineva ar vrea sa te ucida as veni si i-as rupe gatul. Daca ai avea probleme financiare,eu si ceilalti ne-am vinde si organele ca sa te ajutam. Daca ne-ai trada insa,ai deveni dusman si lichidarea ta fizica ar fi cel mai potrivit lucru. Si nu-mi pasa ca esti barbatul lui Ivy. Poti sa fi si Iisus. Tot asta as face. In asta te bagi!'' Ori totul,ori nimic. Invatase asta de mic. Cand te implicai cu totul,riscai tot si sacrificai tot. Nu ii venea sa creada cum de Ivy adusese un asemenea...mascarici in fata lui. Stia ca pentru Kurt,Sfintii Mortali erau totul,erau practic copiii lui,familia lui. O odrasla demna de ura nu ar fi facut decat sa aduca rusine tatalui si deci sa fie exlcusa din familie. Spera ca Lexie sa nu nasca peste cativa ani un copil care sa semene cu tipul asta.
'' Si daca esti ceea ce Ivy crede ca esti,ai face bine sa ma convingi si pe mine. Si ai face bine sa incepi de pe acum.'' Nu era prost,doar plin de sine si lenes. Pacat ca el insusi nu-si daduse seama de acest lucru.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|