look at them - my bloody children
29 May 2012, 20:23
  • Bun, deci acum incepea micuta lor distractie. Mike isi scarpina ingandurat obrazul. Isi lasa mainile pe langa corp si se sprijini de unul dintre scaunele din spatele lui. Ok, deci tipul asta, Kurt, era destul de ciudat. Era calm, insa si Mike era la fel. Se vedea ca se pricepea la jocurile psihologice. Hmm...ok, un atu important. Incerca sa faca o analiza situatiei. Deci acum ar fi trebuit sa incerce sa demonstreze faptul ca era demn sa faca parte din factiunea lui.

Tacu. Ii privi pe Kurt si Ivy pentru cateva secunde, pe fiecare pe rand. Nu mai zambea, insa nu parea nici bosumflat sau redus la tacere din cauza reactiei lui Kurt. Inca nu vorbise.

"Ok, deci eu nu stiu ce ar trebui sa fac," spuse, intr-un sfarsit. "Motivul pentru care am vrut sa vin aici in primul rand e pentru ca o iubesc pe Ivy. Ea este aici, alaturi de tine. Deci aici sunt si eu. Pentru a fi aici, mi-as vinde organele pentru a te face fericit, pe tine sau pe oricare alt membru, m-as pune in fata unui blestem pentru a proteja pe unul dintre aliatii mei si odata ce as urca, i-as trage cu mine in sus. Asta voiai sa auzi? Ei bine, nu, nu as face asta.Partea cu Ivy e adevarata, insa nu ma simt in stare sa mor pentru tine, nu m-as baga in fata unui blestem si nu ma simt in stare sa imi vind organele pentru a te ajuta. Mereu aleg calea cea usoara. Asa sunt eu. Insa daca sa aleg calea cea grea e pretul pe care trebuie sa il platesc pentru a fi langa Ivy, atunci chiar nu am nicio intentie sa dau inapoi." Vorbise calm, sustinandu-i privirea lui Kurt.

I look so good I might die
[Image: knAot.gif] [Image: ordME.gif] [Image: wzOiJ.gif]
Give me a scotch. I'm starving.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: look at them - my bloody children - by Michael Stark - 29 May 2012, 20:23