your daily dose of 'read and relate'
29 May 2012, 21:49 (This post was last modified: 29 May 2012, 21:50 by Wanda J. Bennet.)
  • - Defapt nu chiar o fana, am si cateva lucrari scrise despre asta..dar nu conteaza acum, nu are importanta. Continua ea gesticuland mana ca si cum ar fi praf in aer, dar lasa la o parte chestia asta si isi indrepta privirea spre ea. Privea aceea matura veche de peste 100 de ani si praful care era pe ea, il inlatura cu bagheta rapid si aceasta redeveni la forma initiala, adica curata..era superba.

- Boala mintala? Nu cred. Si eu...sufar de mai multe chestii dar oricum asta nu ma impiedica sa-mi traiesc viata. In plus acum am un nou motiv si o persoana speciala in viata mea. continua ea oftand amintindu-si din nou de cosmarul care sigur avea sa o bantuie toata viata, insa..insa lasa asta la o parte, de ce sa-si strice ziua cu asa ceva?

Isi muta privirea de la roscata in jur, auzind o bubuitura. Se uita in stanga si in dreapta si realiza ca tavanul mai are putin si se prabuseste. O impinse pe Natalie in dreapta si o bucata imensa cazu din tavan. Daca nu ar fi fost pe faza acum ar fi fost strivite de acea bucata. Isi scutura capul si incerca sa inlature praful uitandu-se dupa tipa, zicand:
    - Traiesti? La dracu, se putea sa fie mai rea ziua asta?

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: your daily dose of 'read and relate' - by Wanda J. Bennet - 29 May 2012, 21:49