change the voices in your head
29 May 2012, 21:59
  • Zâmbi amuzată de situaţie. Nu şi-ar fi închipituit ca Mark e chiar atat de intelegator. Cu simtul umorului si fara vreo problema. Dar acum nu vroia sa se gandeasca la ce se asteptase ea de fapt, ci la cum se petreceau lucrurile in momentul de fata si ca il avea aproape. Putea simti aura aceea patrunzand-o. Era fericita, de ce nu ar fi?

"Pai, din moment ce eu nu cunosc casa, cred tu vei fi supus alegerii.."spuse ea zambind. Isi acoperi fata cu mainile razand. Spera sa nu inceapa cu bucataria. Vroia sa cerceteze totul. Ei bine nu avea sa scoata lupa si sa spuna ca acolo nu s-a mai facut curat de 50 de ani. Vroia sa admire. Fiindca ii placeau lucrurile vechi, poate chiar antice. Ii placea vechimea. Ii placea istoria.
    "Dar observ ca iti plac locurile astea.. eu una nu cunosc nimic. Ma simt ca o Incuiata in momentele ca si acestea.."o spuse cu jumatate de gura , dupa care inchise ochii si isi strecura mainile in jurul bratului barbatului. Intr-adevar, cand cineva stia mai multe decat ea se simtea ca o Incuiata, dar gasea o solutie..o usita. Si scapa! Mereu.

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: change the voices in your head - by Agnes Marie Lovel - 29 May 2012, 21:59