Thread Closed 
in my insanity, i have long times of cruel sanity
31 May 2012, 15:59
  • Isi aminti ca defapt stia mult mai mult decat se putea crede. Incerca sa uite de trecut dar cuvintele Freyjei il ajutara sa isi aminteasca,sa se distruga pe sine prin acele amintiri. Ochii incepura sa ii sclipeasca si isi simti limba mai acra in gura dar nu incepuse sa planga. Izvorul lacrimilor secase de mult.

'' Am fost casatorit de doua ori pana acum. Prima oara nu a fost sa fie dar a doua oara,sotia mea a ramas insarcinata. Trebuia sa fie un baietel frumos. Un mic phoenix.Dar a murit in pantecele ei si apoi...apoi a plecat si ea departe de mine,sa isi traiasca viata asa cum ar fi trebuit de la inceput.''

Si acum realiza ca Natalie,la fel ca si Susanne reprezentasera niste greseli. De ce nu aparuse Lexie in viata lui inca de atunci? Prima oara,ca un adolescent prost,s-a daruit primei sale iubiri. A doua oara,incercase sa-si refaca viata,sa se salveze pe sine. Dar Zeii nu se indurasera de el. Nu avusesera mila. Si putin probabil sa aiba mila,doar erau Zei. Faceau dupa bunul plac.

'' Semeni mult cu ceea ce ar fi trebuit sa fie el. Esti oarecum...versiunea lui feminina si blonda. Si mai frumoasa. As fi fost mandru sa te fi numit fiica mea.''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: in my insanity, i have long times of cruel sanity - by Kurt F. Malfoy - 31 May 2012, 15:59