Thread Closed 
butterflies and hurricanes
31 May 2012, 16:45
  • Isi mai turna un pahar de vin,observand ca jumatate de sticla era deja golita dar vinul de Bordeaux era una din slabiciunile lui.La fel si faptul ca era si singura bautura care nu il trimitea in tara viselor sau mai rau,in tara prostilor care spun tot cand sunt luati de val.

Auzise cuvintele ei si le cantari cu atentie apoi zambi frumos,dezvelindu-si dintii care desi purtau usoare urme de ingalbeneala inca ofereau un zambet atragator. '' Draga mea,daca a te scoate din cea mai intunecoasa celula de la Azkaban - in care apropo,am stat si eu alaturi de sora mea candva - nu este o dovada ca te primesc la pieptul meu,atunci care ar fi?'' Isi ingusta privirea,asteptand un raspuns din partea ei.

Era amuzanta. Atatea intrebari din cauza nesigurantei cand era clar ce fel de om era Kurt. Poate daca aveau sa se imprieteneasca mult mai mult decat o facusera pana acum? '' Bea,porumbito! Macar sa stim de ce avem dubii.''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
butterflies and hurricanes - by Kurt F. Malfoy - 30 May 2012, 15:43
RE: butterflies and hurricanes - by Kurt F. Malfoy - 31 May 2012, 16:45