Thread Closed 
in my insanity, i have long times of cruel sanity
31 May 2012, 16:55
  • "De unde stii tu ce vreau eu? Am o casa, desi nu in sensul in care o descrii tu, si poate nu vreau sa te fac sa-ti risti firele de par pentru mine. Pot sa-mi port singura de grija, asa cum am facut-o si pana acum"

Isi aduse aminte de cate ori fusese ranita, de atat de multi viperini, si multi alti vrajitori. Sangele ei asa zis impur ii adusese numai probleme, insa nu putea sa spuna cuiva ce origine avea el de fapt. Iar asta ii aducea si mai multe probleme.

Inghionti undeva printr-un colt al mintii dubios faptul ca tocmai ii spusese, intr-un mod foarte putin subtil, ca ii pasa de el. Nu stia de ce, dar chiar incepuse sa tina la el, desi nu era chiar atat de sigura ca vroia sa recunoasca asta cuiva. Ultimul lucru pe care il vroia in acel moment era sa-i spuna lui ca sangele ei de reptila se atasase de cineva. Si nu chiar de oricine.

i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo4_250.gif] [Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader Heart
Who's your daddy now?

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: in my insanity, i have long times of cruel sanity - by Freyja Maegan Guðríðr - 31 May 2012, 16:55