|
look at them - my bloody children
|
01 Jun 2012, 12:18
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Il privi admirativ pe Stark,dorind sa fi avut langa el un pahar cu vin acru doar pentru a nu lesina ori pentru a se pierde cu firea. Isi schimba total atitudinea,de la liderul rece si dezinteresat la protectorul,coordonatorul si tatal extrem de mandru de adeptii lui,pe care avea sa ii indrume catre calea cea buna. Sau cum ii placea lui Ivy sa spuna,catre actiune.
'' Zeii sa te binecuvanteze,Ivy! Aveai dreptate - Stark poate sa ne fie de folos.'' Copilul razgaiat,copilul problema al Sfintilor Mortali avea prima misiune. Porumbelul trebuia sa isi ia zborul din cuib iar el si Ivy urmau sa-i demonstreze cum se facea o treaba buna.
'' Tot ce trebuie sa facem e sa mergem in Hogsmeade si sa luam ceva de la un impur. Nu va fi prea greu. Hipogrifii lui micsorati cu ajutorul magiei ma ingrijoreaza mai rau.'' Pentru un impur,tipul ala era destul de inteligent si viclean. Dar ramanea tot un vrajitor nevrednic.'' Se maresc la loc cand simt vreun pericol. Ma mir cum de Ministerul nu i-a detectat pana acum. Miss Allen doarme,probabil,'' Ii privi pe sub sprancene apoi replica,pe un ton jumatate jucaus,jumatate malefic,dar extrem de subtil. '' In timp ce eu am grija ca lucrurile sa mearga bine,sub comanda mea''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: look at them - my bloody children - by Kurt F. Malfoy - 01 Jun 2012, 12:18
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|