|
i know what ten drops will bring
|
01 Jun 2012, 15:19
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Incepu sa rada,puternic si in batjocura. Nu stia cine era,ce era si prin ce trebuia sa treaca. I se parea atat de naiv si de mititel acest om incat nu putea sa nu se gandeasca daca el fusese vreodata astfel. Probabil ca da,dar mult mai rau. Intotdeauna fusese un copil dificil,care se adapta,intr-adevar,dar cu greu. Asa ca luxul si puful nu-i prea priau.
'' Nu am parul blond si nici ochii verzi dar chiar de i-as fi avut,un bastard ramane bastard pana la final,in ochii tatalui sau adoptiv cel putin. Sora mea va mosteni totul iar eu voi ramane doar cu numele,cu fiica mea si cu Devoratorii. Si apropo,a trebuit sa ma rog de toti ca sa ma primeasca in Minister dupa ce am stat doua luni in Azkaban. De doua ori,consecutiv,cate o luna. Se uita la mine ca la unul care are raie. ''
Fusese in inchisoare,suferea de schizofrenie si de multe ori fusese la un pas de a muri. Nimeni nu stia prin ce trecuse in urma cu mult,mult timp. Dorinta de a supravietui era mai puternica decat orice in cazul lui. Isi ucisese fratele si propriul fiu - pe cel din urma,indirect - mai era deci ceva de sacrificat ca sa demonstreze cat de mult vroia sa traiasca? Buna sau rea,era viata lui,era destinul lui si avea sa-l duca pana la capat.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: i know what ten drops will bring - by Kurt F. Malfoy - 01 Jun 2012, 15:19
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|