Thread Closed 
i know what ten drops will bring
01 Jun 2012, 15:37
Rainer nu compatimea in general lumea, asa ca ii era greu sa simpa vreo compasiune pentru cel din fata sa, dar nu putea nici sa ii rada in fata si sa ii zica 'Ai meritat-o!'. Ridica din umeri si afisa o privire apologetica.

"Imi pare rau." ii spuse. "Ai avut o viata nasoala, nu pot spune, dar esti in viata si cumperi ingrediente de cati bani n-am avut eu niciodata. Pana sa ii ramana averea surorii tale probabil ca ai sa o ai pe a ta, mult mai mare. Ca ai stat la Azkaban, ai zis ceva de Devoratori, unde te asteptai sa stai, pe o patura intr-un parc cu flori? Si ah, te-ai rugat de minister sa te primeasca si acum te privesc ca pe un paria? Crezi ca la mine s-ar uita vreodata, macar cat sa arunce vreun scuipat?" rase. "Tie iti e usor, tu ai un nume care deschide usi, al meu in tara asta nu valoreaza nimic"

Nu putea un foarte mare pret pe numele sau, dar il ajutase de nenumarate ori in tara natala, si acum simtea cum aceasta pavaza fusese ridicata. Fusese totul planuit de tatal sau, il trimisese voit intr-o tara in care numele "Faust" nu insemna nimic, ca sa il oblige sa se descurce pe cont propriu.

[Image: tumblr_m2qni99etR1r1guvio1_500.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: i know what ten drops will bring - by Rainer Faust - 01 Jun 2012, 15:37