Nothing you say can't stop me going home
|
01 Jun 2012, 16:28
|||
|
|||
"Eu am iesit sa pierd cateva ore din viata. Te-ar deranja sa te insotesc la cumparaturi?" Stia ca intrebarea era putin deplasata, si probabil tipa avea sa se sperie si sa plece, dar nu-i pasa prea tare. Merita sa faca o incercare. "Pot sa te ajut cu caratul a ce ai de cumparat..."
Se gandi daca sa arunce asupra ei o vraja de uscare, dar hotara ca nu era o idee prea buna, asa ca facu o vraja care ii facu ca apa sa ii se separe din par si din haine si sa ii se stranga in jurul baghetei. Printr-o miscare scurta din incheietura o arunca pe strada pietruita. "Vrajile de uscare iti lasa un miros urat in haine. Inca o sa le mai simti o perioada umede, dar se vor usca repede, mai ales daca ai sa intri undeva unde e cald" ii spuse, scuzandu-se oarecum pentru gestul lui. "Ah, scoala, ce vremuri frumoase. Era sa fiu dat afara de vreo doua ori, si nu odata era sa imi cad examenele, asa ca fii multumita de tine." ii zambi larg si ii oferi bratul, cu toate ca nu stia daca aceasta acceptase sau nu ca el sa o insoteasca. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Nothing you say can't stop me going home - by Freyja Maegan Guðríðr - 30 May 2012, 18:16
RE: Nothing you say can't stop me going home - by Rainer Faust - 30 May 2012, 21:20
RE: Nothing you say can't stop me going home - by Freyja Maegan Guðríðr - 01 Jun 2012, 15:19
RE: Nothing you say can't stop me going home - by Rainer Faust - 01 Jun 2012, 15:45
RE: Nothing you say can't stop me going home - by Freyja Maegan Guðríðr - 01 Jun 2012, 16:18
RE: Nothing you say can't stop me going home - by Rainer Faust - 01 Jun 2012, 16:28
RE: Nothing you say can't stop me going home - by Freyja Maegan Guðríðr - 01 Jun 2012, 16:38
RE: Nothing you say can't stop me going home - by Rainer Faust - 01 Jun 2012, 16:54
RE: Nothing you say can't stop me going home - by Freyja Maegan Guðríðr - 01 Jun 2012, 17:05
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
stop and listen | Ivy Thibault | 48 | 11,620 |
12 Jan 2013, 19:50 Last Post: Ivy Thibault |