i know what ten drops will bring
|
01 Jun 2012, 16:42
|||
|
|||
"Multumesc pentru sfat. Din fericire, pana acum am trait usor, si ca sa fiu sincer m-am obisnuit asa. Nu tin neaparat sa ajung ceva in viata, vreau doar sa traiesc bine si sa fac ce-mi place. Tu se pare ca ai ales un mod mai tumultuos de a-ti trai viata. Eu inca nu sunt sigur pe ce cale sa o apuc. Mi-am petrecut anii in scoala incercand sa fiu impotriva tuturor, si cred ca inca mi-a ramas in sange. Poate va trebui sa petrec mai mult timp incercand sa aflu cine sunt eu cu adevarat, nu sa ma ascund dupa un nume si o reputatie care nu imi apartin. Abia mai apoi sa incerc sa aduc aminte cuiva cine sunt."
Vorbi privindu-l pe vanzator cum se misca de colo pana colo, cautand prin sertare, cutiute si lazi, o unda de melancolie sintindu-i-se in glas, pentru ca ceea ce spunea era adevarat. Cu toate ca ii placea sa se complaca in starea de lene continua in care se gasea stia ca nu putea sa isi petreaca toata viata nefacand nimic. "Sarlatania e o calitate, cel putin in ziua de azi. Si sunt sigur ca nici tie nu ti-a fost usor sa ajungi unde esti acum. Oricum, ai mai multi ani de experienta de cat mine" ii zambi strengareste si mai lua o gura de vin. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|