Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
you said you wanna rock 'n' roll instead
01 Jun 2012, 21:56
  • Deschise brusc ochii, realizand ca nu avea nimic mai bun de facut decat sa se plimbe pe o strada aproape pustie. Alesese sa-si petreaca ziua in Little Hangleton, in loc sa stea inchisa in curtea conacului Malfoy, si sa citeasca cine stie ce carte interzisa gasea prin biblioteca lor, ceea ce uneori era tare amuzant, asta pana cand venea spiridusii nervosi, spunand ca 'Domnisoara Gadrider (si vai! ce fel ii mai stalceau numele) nu are voie cu acele documente vechi si pretioasse'.

Se opri brusc, privind ingrijorata la o silueta feminina la cativa metri in fata ei, care se apropia de ea, iar pana sa realizeze, aceasta era deja langa ea, strangandu-i mana si vorbindu-i. Ii fura necesare cateva secunde lungi pana sa-si dea seama ce ii spusese, apoi, cu informatia procesata, se gandi daca trebuia sau nu sa o bage in seama. Femeia parea mai mare decat ea, dar nu asta era problema. Problema era ca aceasta putea fi periculoasa, desi nu banuia asa ceva. Altfel de ce si-ar mai fi dat numele?

"Eu sunt Freyja Maegan Malfoy", se prezenta ea, sperand ca numele ei (desi Kurt o rugase sa nu-si schimbe numele de familie, si nici ea nu isi dorise asta) sa o sperie pe vrajitoare, in caz ca avea ganduri suspecte.

i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo4_250.gif] [Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader Heart
Who's your daddy now?

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: you said you wanna rock 'n' roll instead - by Freyja Maegan Guðríðr - 01 Jun 2012, 21:56