|
|
02 Jun 2012, 23:50
|
|
Meghan Wallace
|
RP Posts: 116
Casa: Adult
Galeoni: 140
Animal: Pisica - "Evelline"
|
|
- Pe bune, acum chiar semana cu un baiat al mamei care trebuia ingrijit 25/24. Ciudat, insa se simtea bine si nu avea sa refuze ceva ce il facea sa se simta bine, chiar daca asta insemna sa profite de bunatatea ei. Chiar nu voia sa fie asa, insa nu putea sa o refuze. Ceva il impingea de la spate sa faca tot ce zice ea, ca un catelus cuminte ce isi asculta stapanul..doar ca el nu avea sa fie catelus in niciun caz.
Trei?! Era deja trei?! Isi scarpina fruntea ca apoi sa-si treaca mana prin par, zicand:
- Sincer? Deobicei am insomnii si cred ca acum mi-am depasit recordul. Continua el razand incepand sa analizeze camera. O camera simpla dar frumoasa prin simplul fapt ca nu era impopotonata cu toate tampeniile.
Se ridica de pe pat, complet treaz fiind. Inghiti in sec si dadu absent din umeri cand i auzi propunerea, chiar avea sa fie asa nesimtit sa profite de bunatatea ei? Da avea, caci ceva i spunea sa faca asta. Cobora in urma ei pe scari in jos si o prinse de umeri iar intorcand-o spre el zise:
- De ce faci asta?
![[Image: f29FRaF.gif]](http://i.imgur.com/f29FRaF.gif) .
»It will never, ever, ever be over«
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|