Wild world
03 Jun 2012, 11:52 (This post was last modified: 21 Jul 2012, 15:58 by Kurt F. Malfoy.)
[Image: tumblr_lidzroqumr1qgbgkoo1_500.jpg]

'' Cause if you wanna leave, take good care
Just remember there are good things turning bad out there''
  • Pentru ca azi am inteles ce inseamna sa te pierzi pe tine. Ce inseamna sa visezi cu ochii deschisi pe note de pian invaluite in miros de lavanda. Nu imi place soarele iar intunericul ma sperie deopotriva. Poate asta inseamna sa fii un om gri,desi ma consider un om al extremelor de cele mai multe ori. Mi-am petrecut copilaria si inceputul adolescentei visand la faima,la oameni care nu ma vor judeca,ci ma vor iubi pentru ceea ce sunt. Multi imi spun ca sunt unica,uneori chiar geniala insa asta nu ma ajuta intotdeauna. Defapt,nu m-a ajutat niciodata.

Uneori ma intreb cum va fi cand voi parasi cuibul. Va fi o alta aripa care sa ma astepte? Alta pasare,la fel de matura,de sex opus? Probabil ca nu,deoarece ajung sa infricosez astfel de pasari,astfel de persoane,atat de diferite si totusi atat de asemanatoare. Mi-as dori sa existe acest cineva insa ... ar fi bine sa imi creez un geaman de suflet si sa fim impreuna. Scurt.

Imi e frica de singuratate,imi e frica de oamenii care ma vor parasi si pe care ii voi parasi. Mama si tata in special. Alteori,cand sunt suparata,spun ca ii voi da la o parte si ma voi concentra asupra acelei pasari de langa mine si a puilor dar in final ajung la concluzia ca acei doi mari creatori ai mei sunt mult mai importanti,cel putin deocamdata.

Ma gandesc la viitor si incerc sa realizez ca faima si familia sunt ce imi doresc.Am nevoie de faima si o vreau,pentru mine,pentru ca nu ma vad facand altceva. Mi-as dori totusi si un adapost,o casa,un cuib in care sa scap de imaginea pe care mi-as crea-o,de ideile preconcepute ale societatii,reusind sa fiu doar eu insami. Ei nu te vor iubi intotdeauna pentru ceea ce esti,ci pentru ceea ce ai invatat sa fii,adaptandu-te cerintelor .

Pana la urma nici nu stiu foarte bine cine sunt,dar stiu ce vreau. Si stiu ca tot ce vreau,va fi al meu intr-o zi,indiferent de sacrificii.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Wild world - by Kurt F. Malfoy - 03 Jun 2012, 11:52
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 04 Jun 2012, 09:36
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 07 Jun 2012, 17:10
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 11 Jun 2012, 12:48
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 20 Jun 2012, 13:49
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 22 Jun 2012, 17:45
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 01 Jul 2012, 16:26
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 09 Jul 2012, 11:45