|
Cheese is the Devil's Plaything
|
03 Jun 2012, 16:19
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- House ii lua marul din mana lui Kurt si il privi dur,aproape gata sa-l ia la bataie. Kurt ii intoarse privirea.
'' Nimeni nu ma face de ras in fata unei pustoaice. Mai ales cand aia e sora-ta.''
'' Sunt mai bun ca tine,Greg,recunoaste''
House lua o muscatura din mar apoi scuipa,realizand ca avea saliva lui Kurt pe el si ca nu ii placea foarte mult mirosul de menta si lemn dulce.
'' Un pariu...Daca eu castig,te cari de aici . Daca tu castigi,recunosc in fata echipei ca esti mai bun decat mine.''
Kurt zambi aprobator apoi ceru sa afle despre ce era vorba in pariu.
'' Esti un psihiatru si nu vreau sa omoram un om nevinovat,oricat de mult ne-ar placea amandurora. Esti dragutel asa ca m-am gandit astfel: un bad boy ca tine e maestru cand vine vorba de sex si vicii.''
Kurt deja se gandea la ce era mai rau dar ii zise lui House sa zica pe scurt ce avea de zis.
'' Tu il faci pe Foreman sa se indragosteasca de tine iar eu ii voi predica cum homosexualitatea ii va distruge viata si il voi face sa ramana aceeasi fiinta plictistoare. Ce zici?''
Doctorul Malfoy se uita inspre sora sa care ii privea destul de malefic,asteptand raspunsul ei - care ea credea ca va fi probabil negativ - apoi ii raspunse lui House,pe un ton sigur,relaxat:
'' Ok,s-a facut.''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: Cheese is the Devil's Plaything - by Kurt F. Malfoy - 03 Jun 2012, 16:19
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|