|
Cheese is the Devil's Plaything
|
03 Jun 2012, 16:38
|
|
Odette B. Malfoy
|
RP Posts: 996
Casa: Viperini
Galeoni: 613
Animal: Sarpe veninos - "Aymar", Lup - "Nymeria"
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
Odette ramasese cu gura cascata. Nu ii venea sa creada.
-O familie de nebuni, asta suntem! tipa uitandu-se urat la Kurt. Esti complet idiot!? Tampit!? What the fuck is wrong with you!? I fuckin' kissed you! I can't belive I kissed you!
House isi trase un scaun si o trimise pe Cameron sa ii aduca niste popcorn in timp ce Odette mai avea putin si se dadea cu capul de pereti. Mergea inainte si inapoi pe coridor, pana se apropie de Kurt si ii dadu o palma cu toata forta ei.
-Cretinule!
Apoi ii mai dadu o palma peste celalt obraz. Se feri la milimetru de palma lui Kurt dar acesta ii puse repede o piedica si o facu sa se imprastie pe jos. Il prinse pe Kurt de brat tragandu-l dupa ea.
-Cand plecati de aici, sa imi spuneti, vreau sa ma mut la voi, vreau sa am parte de un astfel de spectacol, zilnic, striga House bagand un pumn de popcorn in gura.
-Nu ar trebui sa ii oprim? intreba Cameron dezgustata.
House o privi cu sprancenele ridicate si ii spuse ca nu avea decat sa se duca la Cuddy deoarece el nu avea de gand sa faca nimic. Cameron pleca indignata cand aparu Chase. Barbatul se chinui cu greu sa o ia pe Odette de pe Kurt. O prinse strans de mijloc si o ridica de pe fratele ei. Amandoi erau foarte ciufuliti insa Kurt avea cateva zgarieturi frumoase pe gat.
-Chase, da-mi drumul, ca n-am terimat! Il omor in clipa asta!
Odette Bellatrix Malfoy
In Slytherin you'll make your real friends....
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|