Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
you said you wanna rock 'n' roll instead
03 Jun 2012, 20:22 (This post was last modified: 07 Jun 2012, 19:16 by Ivy Thibault.)
  • Ivy rămase blocată pentru câteva secunde. Ce?! Kurt avea o fiică? Şi de ce mă rog, Ivy nu ştiuse asta de la bun început? De ce trebuia să afle de la însăşi fiica lui?
    Era absolut, sută la sută sigură că nu era fiica lui naturală. Era prea mare. Şi la fel de sigură era că Freyja nu minţea. Instinctul îi spunea că era de încredere, iar instinctul o înşela rareori.
    Kurt avea de dat nişte explicaţii serioase. Ar fi trebuit să îi spună. Dintr-o dată, fata aceasta îi stârnea un interes de zece ori mai mare decât la început, cu toate că şi la început fusese ridicat.
    Strânse din dinţi şi îngustă ochii.
    "Nenorocitul," zise ea. Dacă ar fi fost acolo ar fi avut parte de o lungă morală cum că e bine să te încrezi în prieteni şi să nu eviţi secrete importante ca şi "Oh, ştii, tocmai am o fiică".
    Oricum, se hotărî că şi Freyja merita nişte explicaţii. Îşi dădu seama că probabil o considera o ciudată.
    "Eu sunt o bună prietenă de al lui Kurt. Şi nu-mi vine să cred că n-a scos nicio vorbă despre tine."
    Îşi dădu seama că probabil ultima propoziţie sunase ceva în genul "Nu-şi face speranţe, dragă, nu vorbeşte despre tine nici cu cei mai buni prieteni ai lui", şi se înjură iar pentru că o luase gura pe dinainte. Ca de obicei.
    "Voiam să spun că el e un rău pentru că nu a făcut-o, şi că probabil, vorbeşte mult despre tine, doar că nu cu mine," se bâlbâi fata.
    Îi zâmbi, dându-şi seama că o dase în bară cu prima impresie.

i'll stop at nothing to achieve freedom
[Image: sig_zpsq7yanydg.png]
“Life doesn't stop for anybody.”

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: you said you wanna rock 'n' roll instead - by Ivy Thibault - 03 Jun 2012, 20:22