Wild world
04 Jun 2012, 09:36
[Image: cute-fashion-girl-girlie-girly-jewelry-F...-42126.jpg]
'' Oh,please,it's not a bling-bling thing but my soul.
See the difference?''
  • Complexe de inferioritate din punct de vedere fizic? Am destule. Vreau sa zic ca nimeni nu este perfect insa unii dintre noi se apropie de acea perfectiune relativa. Nu mi-as dori sa fiu perfecta,fiindca povara ar fi prea mare. Un pas gresit si s-ar duce totul,desi oamenii de acest gen nu gresesc niciodata. Si daca ar gresi? Ar sfarama acest concept in bucatele si nu ar mai exista iar tinerii si adultii nu ar mai fugi dupa un lucru inexistent.

Nu imi place de mine,nici fizic,nici moral. Simt ca pot mai mult,ca voi avea mai mult. Imi doresc sa am ochii negrii,un nas micut si drept,trasaturi ascutite,dure,dar totusi armonioase cu tot restul corpului. Imi doresc sa fiu mai slaba,mai gratioasa. Si mai blanda. Sunt extrem de agresiva,desi nu arat asta. Sunt repezita si aiurita,ca un om somnoros care devine isteric fiindca l-ai trezit din somn.

Nu sunt cine par a fi.

Nu voi primi niciodata fizicul pe care mi-l doresc, nu asa cum mi-l doresc. Ar trebui sa ma obisnuiesc cu claia de par ondulat,maroniu,cu ochii caprui si cu pielea deschisa,ingrijorator de alba. Cu dintii mei cu margini usor rotunjite - un exemplu clar ' ce ranjesti ma fasolea la mine? ' - si cu tot ce sunt eu.

Nu credeam ca exista fiinte care sa ma placa asa cum sunt,pentru fizic in special. Dar uneori exista,daca ma iau pe bucati. Colegei de banca ii place parul meu,profesoarei de chimie,pielea. Eu imi iubesc buzele,profilul. Din profil simt ca sunt aproape perfecta.

Mai am o pasiune si pentru bijuterii si haine ...ciudatele. Am o colectie de inele si palarii,desi bratarile ma cam incomodeaza. Nu port cercei fiindca ma dor urechile. Sunt omul cu inele,cu esarfa,cu bluzele in carouri,vestele si bocancii chiar si vara.

Cert este ca vremea va trece si poate ca in timp voi incepe sa ma apreciez mai mult. Poate ca va fi bine si poate ca voi primi ce imi doresc.

Poate...

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Wild world - by Kurt F. Malfoy - 03 Jun 2012, 11:52
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 04 Jun 2012, 09:36
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 07 Jun 2012, 17:10
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 11 Jun 2012, 12:48
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 20 Jun 2012, 13:49
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 22 Jun 2012, 17:45
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 01 Jul 2012, 16:26
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 09 Jul 2012, 11:45