|
04 Jun 2012, 20:24
|
|
Arlin van Iver
|
RP Posts: 205
Casa: Ochi-De-Soim
Galeoni: 840
Slujba: Bibliotecar cu norma
|
|
- Se rezema cu soldul de fotoliul pe care statea Nathan. Isi musca buza incontrolabil ,iar urechile ii erau rosii. Nu era genul care sa-si si roada unghiile, fiindca oricum incerca sa le mentina cat de cat decente, ca o lady.
"Tata, nu cred ca este cazul!"se milogi ea incruntandu-se ca si un copil care refuza sa duca gunoiul sau sa-si faca patul.
"Nathan e un baiat bun, si in primul rand nu e nimic intre noi."
Tatal ei o privi banuitor pret de cateva secunde, tinandu-si barbia in mana.
"Woods? Hmm..imi pari cunoscut tinere. Si de cat timp spuneati ca sunteti impreuna scumpilor?"intreba tatal fetei insenindu-se brusc.
"Tocmai ti-am spus ca nu e nimic intre noi, tata!"spuse ea gesticuland nervoasa in aer.
Domnul van Iver se ridica de pe canapea si analiza atent camera. "Destul de mare casa asta Arlin. De aceea ti-am dat-o tie.. eu ma multumesc cu farul. Mai mult loc si pentru viitori nepoti, asa-i fiule?"spuse acesta intorcandu-se brusc spre Nathan si ridica din sprancene cu subinteles.
Verifica ora si se stramba."Copii, aveti noroc. Se pare ca tocmai trebuie sa plec. Stiu, e brusca plecarea mea, la fel ca si sosirea, insa chiar sunt un om cautat, va rog sa ma intelegi!"si Disparu.
~ the girl who stopped a big war~
But it's a special death you saved
For me, the brown-eyed daughter
Kate's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|