|
05 Jun 2012, 16:13
|
|
Ophelia Wilde
|
RP Posts: 84
Casa: Adult
Galeoni: 310
|
|
- '' Daca prin asta intelegi sa ai 13 ani si sa urmaresti intreaga ancheta,strecurandu-te cu diverse ajutoare in sala de judecata si in temnita atunci cand el a fost condamnat,atunci da.'' Stia insa ca ei Malfoy-ii erau doar pestisorii si ca marii rechini se aflau chiar in Minister. Ea era doar o cantareata de doi bani,nu avea cum sa ajunga acolo. Insa farmecele ei feminine pe care uneori le detesta,ii puteau procura un pampalau care sa o adore si sa faca tot ce-si dorea. Si cu putin noroc,ajungea la al doilea om ca importanta dupa Ministru (avand in vedere ca Ministrul era o ea.)
'' Stii,nu e ceea ce vreau. Eu nu-mi doresc decat sa fiu undeva intr-o tara exotica,sa cant si sa ma ocup cu studiile astronomice. Nici nu stiu ce caut aici.'' Adora stelele,constelatiile,galaxiile. Tot ce tinea de Univers si uneori se intreba unde se afla Pamantul pe harta Universului,cat de mici si neimportanti erau oamenii. Probabil nu avea sa afle niciodata,cert era ca nu era o cantareata si un astronom mai bun decat o vrajitoare.
There are as many loves as there are hearts
'' Helping you would be a sin. I'm afraid of what you want.
Do you know what you want?''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|