i know what ten drops will bring
|
05 Jun 2012, 21:21
|||
|
|||
"Ai dreptate" ii zise, ganditor. Nu putea nega ca nu era facut pentru munca, dar nici nu era omul care sa asculte ordine si sa urmeze idealurile cine stie carei organizatii cu teluri mai mult sau mai putin dubioase. Inca isi dorea acea libertate pe care o putea resimti de cele mai multe ori doar cand alerga pe campuri in forma sa animala. "Dar omul e dator sa incerce. Inca nu mi-am epuizat stocul de talente. Am sa imi las un timp de gandire..." '...asta, daca nu ai sa ma omori si n-ai sa ma lasi sa ma manance cainii in vreaun sant...'
"Si oricum, n-am vrea sa-i ranim sentimentele dragului vanzator, care a fost atat de dragut incat sa-mi ofere o slujba in momentele mele de nevoie..." Vorbele ii erau inundate de sarcasm, pentru ca nu ii era foarte simpatic vanzatorul si pentru ca, sincer sa fie, nu ii pasa nici cate negru sub unghie de sentimentele oamenilor pe care nu ii cunostea. "Desi oferta suna tentant, sa stii. Si ar fi si mai tentant daca in loc de suc de dovleac ati avea niste vin ca asta.." ii zise, ridicand paharul in semn de salut, apoi luand un gat zdravan. "Ziceai ca ai fost ingrijitor la Hogwarts? Nu te vad, sincer, facand munca de jos" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|