|
07 Jun 2012, 16:26
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Ii mangaie incet crestetul,urmand apoi sa coboare pe umeri si de-a lungul spatelui. Ii placea pielea ei,corpul ei. Modul in care era structurat,fiecare centimetru. Ii explorase de multe ori sufletul insa niciodata nu o atinse ca acum,atat de direct,de ...liber. Ii auzi cuvintele si zambi. O Frey o cunostea,fusese cu el in misiuni. Mai ramanea un subiect.
'' Tata este un evreu de origine germana,un sange-pur. Niciodata nu a fost prea bland,dimpotriva. Dar ii multumesc pentru asta desi sunt un fiu ratat. Nu m-a iertat dupa ce a aflat ca eu l-am ucis pe Klaus. Micul lui puisor,mica lui comoara. Il iubea precum o iubesc eu pe Frey si ii eram indiferent pe cat imi sunt indiferenti alti copii de varsta ei.''
Macar el avusese un tata. Crezuse fara prezenta materna in viata lui,pana la 30 de ani,fiindca domnul Wildrig nu-si dorise sa o lase pe mama gemenilor alaturi de copii ei,din moment ce ea insasi nu si-i dorise si nu gasea vreun sens in simpla ei prezenta in preajma celor doi. Ivy,pe de alta parte,din cate stia,crescuse intr-un orfelinat. Viata trebuie sa fi fost groaznica acolo.
'' Cum era...cum era cand stateai la orfelinat? Te bateau asistentele maternale? Te tratau urat? Colegii erau prietenosi sau concurati pentru a fi adoptati de cineva.'' Acum se gandea ca o luase pe Freyja de langa parintii ei naturali,ca o rapise,in loc sa adopte pe cineva care oricum nu avea familie. Nu regreta insa nimic din ceea ce facuse.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|