|
07 Jun 2012, 20:28
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Zambi scurt si se intinse langa ea,lasand-o sa-si aseze capul pe pieptul lui in timp ce bratele sale se sprijineau pe talia ei. O imbratisare calda,mai calda decat orice culoare arzatoare din acea casa. Prima noapte impreuna,in acelasi pat. Prima dintr-un sir lung. Oare atunci cand dormise langa altii,fusese mai bine? Oare acum era mai romantica,se daruia mai mult si il iubea pe el cel mai mult,decat toti cei pe care-i avusese vreodata? Cu siguranta,altfel n-ar mai fi fost acolo.
'' Stiu insa nu te gandi ca as putea dormi stiind ca esti in alta camera,intr-un pat imens. Mai ales cand acea camera este a mea,la fel si patul. Si tu. Si tu esti a mea asa ca trebuie sa ramai langa mine,ca sa te simt,ca sa te stiu in siguranta. Ca sa te stiu fericita.''
Inchise ochii,simtind o usoara usturime sub pleoape. Nu ii venea sa creada ca se afla langa Ivy,pe un pat,imbratisati,la o ora tarzie in noapte - sau devreme dimineata. Cert era ca acela putea fi considera cel mai frumos moment de pana acum din viata lui.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|