|
|
07 Jun 2012, 20:37
|
|
Isabella River
|
RP Posts: 1180
Casa: Viperini
Galeoni: 2430
Slujba: Profesor "Farmece"
|
|
- Nu m-am mai chinuit sa vad daca mai este vreun topic la fel, dar daca este, va rog sa imi spuneti si rezolv. ^_^
Omul este o fiinta sociabila, care nu poate trai singur, care trebuie sa interactioneze cu alti semeni. Atunci cand un om agreseaza in orice fel (dar ma refer mai mult la violenta fizica, evident) un alt om, inseamna ca acea persoana are o problema, ceva ce nu merge bine in creierasul ala mic al lui. Aceste lucruri au fost dovedite in urma unor studii - este imposibil sa bati / omori pe cineva si totusi sa fii un om normal.
Mi se pare ca asta se aplica si in cazul oamenilor care agreseaza animalele.
Mereu am urat aceste persoane si mereu le voi uri. Nu este normal, nu este uman sa faci asa ceva (si nu vreau sa aud de cazurile in care un caine turbat sau rau din fire a atacat un om si el a trebuit sa se apere - nu ma refer la astfel de cazuri; desi, cand un caine este rau din fire si are un stapan, stapanul este cel vinovat de comportamentul cainelui, insa sa lasam asta).
Tatal meu a construit o casuta la tara acum doi sau trei ani - ii place acolo, mai merge acolo ca sa se relaxeze uneori, dar in mare parte sta in oras cu mine.
Si avem animale, gen porumbei, caine, iepuri, pisica - pentru ca amandoi iubim animalele si de cand eram mica mi-a promis ca imi va lua un iepuras. Anyway.
Ieri, motanul nostru - pe care l-am numit cu mandrie "Fiduţ" - a fost batut. Are un sold dislocat (nu stiu exact, sa ma corectati daca am gresit termenul sau ceva ) si botul e lovit tot. Toate astea s-au intamplat ieri, cand tatal meu s-a dus sa ia apa. Nu a durat mai mult de jumatate de ora si cand s-a intors, saracul motan era la pamant, abia respirand.
Si nu inteleg cine ar fi putut sa faca asa ceva ... Mai ales ca el nu iesea din curte, era mai mult.. ca un catelus, se tinea dupa tine oriunde ai merge si nu pleca din curte.
Asa ca vreau si eu sa stiu parerea voastra despre aceste "incidente" - pentru ca sunt sigura ca ati mai auzit sau chiar vazut astfel de lucruri.
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|