Against animal cruelty
07 Jun 2012, 20:59
Perfect de acord cu tine, my dear Isa.
Eu am 3 pisici şi stau la bloc, deci chiar ştiu cum e să te ataşezi de un animal. Nu spun că eu nu mănânc carne de pui, sau ceva, poate că aceste lucruri sunt necesare (în doze mici) pentru traiul omului. Însă să baţi din răutate o pisică este chiar inuman.
Una dintre pisicile mele e cea mai mare şi o lăsăm toată ziua afară şi o recuperăm seara (asta vara, că iarna îi e frig Finna) şi într-o zi, un ţigan (rom sau cum vreţi voi, ca să nu ziceţi că fac discriminări) a început să o tot bată cu o botă de sub maşină, ca să iasă la câinele lui, care stătea acolo pregătit şi salivând. Pisica mea e destul de descurcăreaţă şă vă daţi seama că nu s-a lăsat fără luptă. Noroc că vecinii o cunosc pe pisică, au văzut ce s-a întâmplat şi l-au sunat pe tata, care a coborât. Şi normal că după ce a fost ameninţat că vine stăpânul, ţiganul a fugit cu tot cu câine.
Săraca Mau nu mai putea de fericire când l-a văzut pe tata şi se tot gudura pe lângă picioarele lui, şi îl mieuna.

Alt exemplu, ar fi banda de copii ce se plimbau acum ceva timp, obişnuind să prindă pisici şi să le arunce în râul de lângă noi, legate de picioare. Nu am fost martoră, însă s-a vorbit mult timp despre asta, şi mulţi au acţionat împotrivă. Sincer, habar n-am ce s-a întâmplat cu acei băieţi, dar s-au oprit din tot ce făceau...[/list]

i'll stop at nothing to achieve freedom
[Image: sig_zpsq7yanydg.png]
“Life doesn't stop for anybody.”

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Against animal cruelty - by Isabella River - 07 Jun 2012, 20:37
RE: Against animal cruelty - by Ivy Thibault - 07 Jun 2012, 20:59
RE: Against animal cruelty - by Isabella River - 07 Jun 2012, 21:06
RE: Against animal cruelty - by Ivy Thibault - 07 Jun 2012, 21:17
RE: Against animal cruelty - by Isabella River - 07 Jun 2012, 21:20
RE: Against animal cruelty - by Lexie Stryder - 07 Jun 2012, 22:56