just a little bit...
|
07 Jun 2012, 22:56
(This post was last modified: 07 Jun 2012, 22:57 by Calliope Walcott.)
|||
|
|||
Well, I'm finally back
![]() Cu toate acestea, v-am facut cererile si sper sa va placa, iar daca este ceva ce ati dori sa modific, nu ezitati sa-mi spuneti! Si avem asa: Lexie Stryder ![]() ![]() Callysto India Thibault ![]() ![]() Rosalie Alden ![]() ![]() (scuze, scuze, scuze de dublu post, dar nu am putut sa pun toate imaginiile in acelasi post...)
Julieta A. Miller ![]() ![]() Cassie Ainsworth ![]() ![]() Hayley M. Alden ![]() ![]() ++ multumesc mult de pareri ![]() Si pentru ca tot mi-ati facut atatea cereri iar eu n-am pus nici un cod pentru asta, il aveti acum mai jos ![]() TIP: semnatura / semnatura animata/ semnatura+av. / av. / etc. IMAGINI + NUME PLAYBY: de calitate buna, va rog TEXT: ce text sa fie scris pe lucrare; de preferabil un vers MOOD: mai deschisa, mai inchisa, mai inflorata, etc. ALTE LUCRURI: alte precizari Code: [align=center][b]TIP:[/b] ![]() But baby there you again, there you again making me love you Yeah I stopped using my head, using my head let it all go Got you stuck on my body, on my body like a tattoo And now i’m feeling stupid, feeling stupid crawling back to you So I cross my heart, and I hope to die, that i’ll only stay with you one more night And I know i’ve said it a million times But i’ll only stay with you one more night ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|