just a little bit...
|
07 Jun 2012, 23:20
(This post was last modified: 08 Jun 2012, 18:42 by Calliope Walcott.)
|||
|
|||
Auch, tocmai ma pregateam sa dau PM la toata lumea care a facut cerere sa va anunt ca am terminat in sfarsit cererile si sincer chiar nu ma asteptam sa vad ca deja le purtati si dati pe aici
![]() ► Lexie: multumesc frumos ![]() ![]() ► Cassie: ma bucur ca-ti plac > ![]() ► Victor: paiii, daca vrei pot sa refac semnatura cu playby-ul nou, deoarece nu ma deranjeaza deloc, numai sa-mi dai pozele si ma si apuc de treaba ![]() ► Ivy: acela imi place si mie cel mai mult ( dar asta poate pentru ca-mi place foarte mult si de Coco, da` asta e partea 2 ![]() Ma bucur foarte mult ca va plac si va mai astept> ![]() ![]() edit later ![]() Julieta A. Miller
![]() ![]() ![]() But baby there you again, there you again making me love you Yeah I stopped using my head, using my head let it all go Got you stuck on my body, on my body like a tattoo And now i’m feeling stupid, feeling stupid crawling back to you So I cross my heart, and I hope to die, that i’ll only stay with you one more night And I know i’ve said it a million times But i’ll only stay with you one more night ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|