- '' Mai intai la trofee apoi la bufnite. Dar sunt schizofrenic,stii,si nu inteleg din ce motiv,bufnitele ma agitau. Ma speriau asa ca m-am intors la trofee pentru ca apoi sa ajung la Madame Pudifoot si in final la Minister.'' Multe slujbe,multe planuri. Nu ii placea foarte mult munca,ar fi stat acasa citind manuale de specialitate sau pictand,facand orice altceva decat sa se ocupe de tot felul de activitati care l-ar fi obligat sa depunda efort.Era ca o lipitoare: vroia doar sa stea si sa se hraneasca de pe urma altora.
' Am stat vreo 10 ani printre Incuiati,am calatorit prin toata lumea iar cand m-am intors,in urma cu un an si jumatate,nu aveam nici un ban,nu aveam nici casa. Am un noroc chior!''
Dormise prin cafenele si ucisese la comanda doar pentru vreo cativa galeoni,cat sa-i ajunga de o cafea si o bucata de paine. Apoi se luase de elevele de la Hogwarts care,de parca n-ar mai fi vazut barbati in viata lor,ii facusera un loc la scoala,ajungand sa il convinga pe directorul Isildur sa il angajeze. Restul veni de la sine,asa cum ii relatase lui Rainer adineauri.
Si nu ii era rusine cu nimic din cele intamplate.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|