|
09 Jun 2012, 15:11
|
|
Lexie Stryder
|
RP Posts: 1225
Casa: Viperini
Galeoni: 2780
Animal: Sarpe veninos - "Severus"
Slujba: Profesor "Potiuni"
|
|
- Lexie ridica din sprancene la auzul cuvintelor Opheliei. Ok, se cunosteau doar de cateva ore, de unde naiba sa isi dea viperina seama daca putea avea incredere in ea sau nu? Adica, da, o placuse din prima, i se paruse foarte draguta, insa toti oamenii au cate o fatada, sau mai multe pe care le schimba constant. De unde putea ea sa stie ca daduse peste o femeie care nu avea?
"Ei bine, imi pare rau, insa nu am stiut daca pot sa am incredere in tine," incepu Lexie, tonul vocii ei fiindu-i jos si linistit. Nu voia sa inceapa sa se crizeze ca o adolecenta rebela. Ophelia facuse destul de clar faptul ca nu avea sa spuna nimanui de Lexie, insa erau chit pentru ca si viperina stia ca Ophelia era din Ordin. Nu era in pericol. Lexie se 'lupta' in acel moment pentru prietenia femeii. Nu ii statea in caracter, dar fie.
"Iti dai seama in ce pericol m-as fi pus daca mi-as fi aratat identitatea in fata tuturor? Imi pare rau ca te-am privit 'ca un membru al Ordinului' inainte de 'ca un om', insa era pentru propria mea siguranta, in niciun caz ca sa te ranesc."
“there are as many loves as there are hearts”
![[Image: bbV7qkY.gif]](http://i.imgur.com/bbV7qkY.gif)
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|