Thread Closed 
Suspended in a compromise
09 Jun 2012, 23:04
  • Continua sa-i priveasca degetul timp de cateva secunde, insa apoi se intoarse la pensula sa, incepand sa-i aranjeze firele de par, realizand ca avea neaparata nevoie de una noua. Cat mai urgent.
    "Imi amintesc ca inventasem o solutie in anul III pentru cerneala permanenta. Obisnuiam sa-mi scriu pe maini pentru testele alea stupide la Istoria Magiei, iar intr-o zi am incurcat borcanasele. Insa, cu putin studiu al substantei, am reusit sa ii gasesc o solutie cu efect invers. Si fara nici o spalare magica. Din pacate, nu m-am mai atins de cerneala permanenta, asa ca nu cred ca te pot ajuta."

Se opri, tragand aer in piept, incepand sa amestece un rosu aprins cu putin negru.
    "Ah, nu, nu cred ca stii cine sunt. Victor Olivier, cred ca ai auzit de mine. Cel care a renuntat la scoala in anul V, continuand sa fie cel mai detestat om, din cauza ciudatelor experimente, si suspectat pentru diverse crime", continua el pe un ton firesc, ca si cum ar fi vorbit despre o vacanta obisnuita.

[Image: tumblr_mc58vcvODu1rzg1z6o1_250.gif] [Image: tumblr_mc58vcvODu1rzg1z6o2_r5_250.gif]
i want to reconcile the violence in your heart,
i want to recognize your beauty's not just a mask,
i want to exorcise the demons from your past,
i want to satisfy the undisclosed desires from your heart.

India's clone
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Suspended in a compromise - by Victor A. Olivier - 09 Jun 2012, 23:04