Suspended in a compromise
|
10 Jun 2012, 11:25
(This post was last modified: 10 Jun 2012, 11:26 by Colin Hawkeye Rovson.)
|||
|
|||
Colin facu un semn absent din mana in privinta scrisului de pe mana. Nu-l deranja ca nu putea fi ajutat; situatia nu era grava. In schimb ii crescu interesul. Tipu' de alaturi parea sa se priceapa la chimie.
Numele ii aduse in minte pagina veche dintr-un numar al Profetului, o pagina pe care o zarise intamplator la o colega de Casa, tinuta la pastrare. Il atrasese pagina dintr-un anumit motiv. Hawk statu o clipa pe ganduri, apoi randurile din articol incepura sa-i apara in minte. " Victor Anthony Olivier?" intreba cu un zambet. " Vezi? Ti-am zis ca meriti respect!" Colin se intoarse pe banca, preferand sa-l poata privi in ochi. " Nu cred ca ma inseala memoria... De fapt, sunt convins de asta... Nu cumva ai venit acum cativa ani la Hogwarts pentru un caz ciudat de poliomielita?" Vocea ii tremura iarasi. Tanarul incerca sa-si aminteasca zilele din primul sau an. Pe atunci nu daduse importanta Vindecatorului sau, stia doar ca nu era Madam Pomfrey, dar isi amintea o pereche de ochi de culoare inchisa, plini de secrete. Isi ridica iar privirea spre barbat. " Apropo, Colin Rovson, dar lumea prefera sa-mi zica Hawkeye" Soimeanul ii intinse mana intr-un gest de prietenie. ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|