Wild world
11 Jun 2012, 12:48 (This post was last modified: 11 Jun 2012, 12:50 by Kurt F. Malfoy.)
[Image: thelondoneye.tumblr%5B6%5D.jpg]
'' Little ugly speech,I hope you will be amazing
even if I don't care about you and the rest of them.
Love,A.''
  • Umm...da. In urma cu cateva zile mi s-a cerut ( am fost obligata mai exact) sa tin un discurs. Stiti 'graduation speech'. Trebuie sa vorbesc in numele clasei a opta despre cat de minunati au fost acesti ani. De ce? Pentru ca sunt Anca - si cand spui Anca in scoala mea,spui tocilara prietenoasa,desi nu sunt nici tocilara,nici prietenoasa.

In fine..

Profesoara mea de matematica - adica directoarea si diriga totodata,creatura Infernului - ma bate la cap cu acest lucru. Defapt m-a batut la cap,pana sa afle de mica mea problema. Stiti filmul ala superb,nominalizat la Oscar? Acel film cu iz de regalitate,despre ambitie si curaj? Da? Bine,pentru ca asa sunt si eu. Regele George si cu mine,marii balbaiti ai planetei.

Am luat azi foaia cu discursul,m-am dus in fata clasei,am rostit primele cuvinte si punct. Punct fiindca am indraznit sa ridic privirea iar ea s-a intalnit cu a celorlalti. Erau absenti,priveau prin mine. Stiau ca nu imi pasa de ei. Nu imi pasa ca Georgiana nu stie ce vrea sa devina,nu imi pasa ca Doru va fierbe in suc propriu la profesionala,doar pentru ca asa vrea. Nu imi pasa nici ca Adi este obligat sa plece la scoala militara. Nu imi pasa. Iar ei au crezut contrariul si au incercat sa se ataseze de mine.

Vine finalul si as vrea sa fac parte din grupul lor,sa fiu ca ei,cu ei. Dar nu mi-am gasit locul. Ei au anumite preocupari,eu altele. In acea pauza fetele mi-au zis '' Macar prefa-te''. M-a durut,caci nu e vina mea. Sunt ca o piesa de puzzle intr-o galeata cu acid. Situatia ma depaseste.

Trebuie sa ma lecuiesc,sa spun acele cuvinte nenorocite fara sa simt ca ma mint pe mine si pe toti ceilalti. Din nou,trebuie sa ma adaptez si sa fiu ceea ce vor ei ca eu sa fiu.

Succes,draga Anca! Multumesc,Anca!

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Wild world - by Kurt F. Malfoy - 03 Jun 2012, 11:52
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 04 Jun 2012, 09:36
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 07 Jun 2012, 17:10
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 11 Jun 2012, 12:48
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 20 Jun 2012, 13:49
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 22 Jun 2012, 17:45
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 01 Jul 2012, 16:26
RE: Wild world - by Kurt F. Malfoy - 09 Jul 2012, 11:45