Thread Closed 
everything inside is burning
11 Jun 2012, 17:33
  • Ridica din umeri in semn 'fac tot ce pot'. Si chiar facea tot ce putea ca sa se tina departe de ele. Doar ca mereu ajungea sa fie comparat cu seful care se culca cu secretarele lui. Pacat ca nu le vedea astfel. Erau amicele lui,mai presus de toate. Si nu era chiar atat de obsedat sexual precum credeau multi. Ivy ar fi putut confirma ca era chiar pudic si nu se lasa cu una,cu doua. Dimpotriva,ajungeau sa li se duca dorinta de a face amor pana se hotarea daca sa se lase in voia lor sau nu. Femeile il speriau,barbatii nici mai putin. Si se oprea la aceste categorii. Nu ar fi mers mai departe,nici pentru a-si mentine reputatia de 'mos pervers'.

'' Mosul asta,spre deosebire de tine,baietica,poate avea pe oricine oricand. Chiar si femeile casatorite. Acolo ar trebui sa depuna putin efort: adica o bezea. In rest ele vor veni dupa mine. Si stii ce am observat? Te cam intereseaza viata mea sexuala. Te luai de potenta mea,apoi de fetisuri si in final ajungem la numarul de partenere. ''

Maine-poimaine avea sa se razgandea probabil si sa isi rezerve un loc in patul lui,probabil. Pacat ca nimeni nu mai incapea pe lista care si asa era inexistenta. Aprecia reputatia de Casanova,dar care era construita doar pe barfe si zvonuri nefondate. El era defapt un tip cuminte cand venea vorba de astfel de lucruri. Pacat ca oameni ca Victor vroiau sa creada altceva.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: everything inside is burning - by Kurt F. Malfoy - 11 Jun 2012, 17:33

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  the ghosts inside Lexie Stryder 3 1,498 03 Sep 2012, 11:07
Last Post: Kurt F. Malfoy