|
|
13 Jun 2012, 18:23
|
|
Wanda J. Bennet
|
RP Posts: 293
Casa: Niciuna
Galeoni: 2155
Animal: Caine - "Lady"
Slujba: Angajat la " Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice"
|
|
- Incepu sa rada ironic. Nu il intrebase pentru a afla detalii despre ea ci pentru a sti de ce a aparut aici si daca el avea legatura cu chestia asta. Chiar nu avea chef de nicio cearta si mai ales cu el. Dadu absent din umeri si pufni scurt dandu-si ochii peste cap. Incepea sa creada ca era adevarata afirmatia ca barbatii mereu se vor crede superiori chiar daca nu era asa. Isi indrepta privirea spre el insa brusc observa cum "puf" dispare si apare in spatele ei, strangand-o de maini.
Nu avea sa se enerveze caci nu avea de ce, insa putea sa o calce rau pe bataturi.
- Si cand o sa-mi dai drumul? In plus, eu am intrebat prima. continua ea uitandu-se apoi in stanga si in dreapta, ceva ciudat..aleea era prea pustie la ora aceea ca sa fie doar ei doi prin preajma. Chiar credea ca lumea incepuse sa se tampeasca, sa stea in casa prea mult si sa devina niste soareci de biblioteca in adevaratul sens al cuvantului.
Incerca sa se zmuceasca din stramtoare, doar ca apoi sa se lase pagubasa. Intr-un final trebuia sa-i de-a drumul, nu?
I need a drink, maybe tea with vodka?
![[Image: 3YmNC2o.gif]](http://i.imgur.com/3YmNC2o.gif) .
Dance with me all night long
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|