Thread Closed 
i don't need a break. i need you.
17 Jun 2012, 16:46
  • Incuviinta scurt si ironic la adresa cuvintelor sale, si inainte, dupa ce astepta alte cateva minute pentru mosulet sa se indeparteze. Incepu sa se cotrobaie prin geanta in care gaseai tot ce doreai, atunci cand nu le doreai, de fapt.
    "Cum se poate sa-mi fi pierdut biletul pe care era rezervarea la hotel?"intreba ea dezamagita, dandu-se din drum si asezandu-se pe o banca, desertand tot continutul gentii pe aceasta.

Ceea ce era curios nu era faptul ca India avea atat de multe intr-o geanta nu prea incapatoare, ci ca tot ce avea nu erau lucruri pe care le-ar purta o femeie, gen rujuri sau parfumuri. Ceea ce se gasea in geanta ei erau scrisori, biletele, pene, carti de buzunar chiar, tot felul de chei ciudate, foite pline cu tot felul de versuri, si multe alte chestii ciudate, cum ar fi agrafe de birou, o foarfeca, un cui, o surubelnita, un stecher etc.

"Eu? Se pare ca am decis sa fac o pauza de la lumea noastra", raspunse intrebarii de care abia acum isi aduse aminte.

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: i don't need a break. i need you. - by Isolde du Maurier - 17 Jun 2012, 16:46