|
i don't need a break. i need you.
|
17 Jun 2012, 17:00
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- O vazu agitandu-se apoi privi inspre cei din jur,ca si cum le-ar fi spus 'oh,situatie obisnuita,nu aveti de ce sa va holbati'. Ii puse o mana pe umar si o sfatui sa priveasca putin in jos. Amandoi isi coborara privirile in acelasi timp. Biletul era chiar intre ei doi asa ca el,mai galant si mai anormal ca niciodata, se apleca si-l ridica,inmanandu-i-l. El,sa faca un serviciu cuiva,chiar atat de mic? Clar ca era ceva in neregula.
'' Tu,scumpa mea,ar trebui sa faci astfel incat sa nu fi atat de aeriana. Prima oara cu avionul?'' ii observa privirea apoi continua '' Nu te teme,la fel si-n cazul meu. Suntem amandoi la fel de obositi si de ' transfigurati' Ea era mai agitata decat de obicei,ca si cum tot ce ar fi dorit era sa ajunga in camera iar el era calm,lenes,desi tanjea dupa sucul ala cu aroma de nuca de cocos,care se afla in mini-frigider dar care din cauza unei chei blestemate,ii era interzis.
'' La ce camera stai? Eu sunt la 639.'' Privi insa pe bilet si observa ca nu era cazata decat la trei camere distanta. Atat mai bine,avea sa o bata la cap zilnic,mai rau decat vecinul care iti cerea mereu zahar. Pentru ca intelesese ca era greu pentru el sa stea departe de Callysto. Mai ales acum cand isi daduse seama de atatea lucruri importante.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: i don't need a break. i need you. - by Kurt F. Malfoy - 17 Jun 2012, 17:00
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|