Thread Closed 
i don't need a break. i need you.
17 Jun 2012, 17:30 (This post was last modified: 17 Jun 2012, 17:32 by Kurt F. Malfoy.)
  • Isi baga mainile in buzunarele pantalonilor scurti,pescuind o tigara si o bricheta. Aprinse tigara,tragand un fum apoi privi intr-o parte,oarecum visator. Se intreba ce joc prostesc al destinului il adusese aici,mai ales,alaturi de Callysto. Ridica din umeri apoi o privi pe tanara,spunandu-i destul de sec:

'' Alaturi de mine. Am renuntat la orice suc de cocos,crede-ma. Haide,iti fac cinste cu ceva de baut. O tarie. In mod ironic,te racoreste.''

Desi se jurase ca nu mai punea gura pe alcool cat o trai,acum se vedea nevoit sa ia o gura zdravana de irish whiskey,nu de alta dar in caz contrar avea sa se topeasca. Ori un Bloody Mary facut asa cum trebuie. Ultima oara cand bause ajunsese la sectia de politie,batut mar. Bine ca se inventasera cremele anti-inflamatorii si vrajile de vindecare,in caz contrar acum ar fi avut globul ocular pur si simplu strabatut de o dunga rosie,tamplele vinetii,la fel si nasul,si buze sangerande. Sa nu mai vorbim de bratele pline de taieturi. Si totul din cauza catorva ( zeci de) sticlute cu rom.

'' Ti-am zis? Am devenit tatic.''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: i don't need a break. i need you. - by Kurt F. Malfoy - 17 Jun 2012, 17:30