Thread Closed 
Hell is not a bad place to be
18 Jun 2012, 18:40 (This post was last modified: 18 Jun 2012, 18:40 by Kurt F. Malfoy.)
  • Nu isi dorise sa isi aminteasca de acea femeie insa se parea ca nu putea sa scape nici macar de numele ei. Nu si-ar fi dorit sa o dea uitarii insa se simtea vinovat atunci cand auzea ceva despre Ivy,cand se facea referire la ea. Totusi,trebuia sa ii raspunda la intrebare:

'' Bine..Adica,nu,stai...nu e bine! E foarte suparata si mi-a cerut sa o las sa-l ucida. Incet si dureros. Insa am vrut sa ii arat ca nu merita atentia noastra,oricat si-ar dori-o.''

Pentru ca stia ca desi Stark alegea calea usoara si parea 'de neatins',ii placuse intotdeauna de Sfintii Mortali,daca nu ca indivizi in sine,atunci macar ca esenta si organizare. Ca grupare in sine. Pe de alta parte,se intreba daca nu facuse asta din gelozie. Gelozia fata de el si mai ales,pentru faptul ca Ivy...Acum se lega totul!

'' Lexie,adu-mi aminte sa nu mai pun niciodata la indoiala gelozia masculina. Nu ma intreba de ce m-am gandit la asta. As dori totusi sa te intreb eu ceva si anume daca exista posturi libere la Hogwarts.Pentru profesori,mai exact''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Hell is not a bad place to be - by Kurt F. Malfoy - 18 Jun 2012, 18:40

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  A long hard road out of hell Odette B. Malfoy 12 2,935 15 May 2012, 21:07
Last Post: Odette B. Malfoy
  Such a dark place Ema Snow 22 4,191 23 Jun 2011, 10:37
Last Post: Ema Snow