|
Hell is not a bad place to be
|
19 Jun 2012, 17:55
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Zambi larg si malitios,spicific lui,apoi ii atinse umarul incet,trecand pe langa ea. Facu cativa pasi inainte,oftand apoi facu o mica pirueta. Ce rost avea sa posede conducerea unui numar mare de Intunecati,sa fie sef peste banii vrajitorilor daca nu isi putea extinde domeniul,sa cucereasca mai mult,cat mai mult?! Vroia Hogwarts-ul. Puteau sa-si tina constructia in sine si fiecare dintre ei sa ramana la acelasi post. El nu vroia cladirea,el vroia spiritul castelului si oamenii ce locuiau in el.
'' Stim ca cea mai usor de influentat casa este cea a Astropufilor. Si mai stim ca Ochii-de-Soim sunt dispusi la 'convertire'. Nu,nu ii aduc in 'familia' noastra. Vreau sa-i analizez. Da-mi cateva nume si parerea ta despre ei.''
Avea sa memoreze fiecare informatie si in final,daca ar fi reusit sa se strecoare la Hogwarts ca profesor,nu numai ca s-ar fi imprietenit pe cat posibil cu toti din jur,dar chiar le-ar fi castigat increderea. La ce bun sa ii faci adeptii tai acum daca peste cativa ani iti vor intoarce spatele? Mai bine un prieten bun - si in realitate inamicul cu care iti imparti patul - decat liderul tiranic,pe care l-ai putea trada oricand.
'' Imi e dor de castel si cred ca si lui de mine...''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: Hell is not a bad place to be - by Kurt F. Malfoy - 19 Jun 2012, 17:55
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|