|
i don't need a break. i need you.
|
19 Jun 2012, 18:08
(This post was last modified: 19 Jun 2012, 18:09 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Incepu sa rada apoi o privi mult mai atent,dorind sa prinda fiecare expresie de pe chipul ei,sa-si dea seama de fiecare incruntare,oftat. Orice gest care ar fi putut trada ura,tristetea,fericirea. Vroia sa invete din nou cum era sa tina la ea,pentru ca nu o considerase numai iubita lui atunci ci si muza,partenera de viata,cea mai buna prietena,sfatuitoare,suflet pereche. Si poate nu se schimbase nimic de atunci. Poate nu mai iubise pe nimeni de atunci. Poate...
Zambi scurt la acest gand apoi considera mai cuminte sa o lamureasca,pentru a nu crea confuzii care i-ar fi pricinuit pe viitor neplaceri. '' Oh nu,nu e a mea. Nu s-a nascut din sangele meu - si doamne ce sange extraordinar are! Are 16 ani si e un mic dragon care invata sa zboare. Doar de i-ar placea de mine cat ii place zborul,libertatea...Oh si inca ceva - am promis ca nu o sa imi ofer inima de acum incolo vreunei femei care ma merita mai putin decat o merit eu pe ea.''
Cazu pe ganduri o clipa,realizand ca intre el si Freyja nu se legase inca o legatura atat de speciala. O simtea aproape si era cea mai importanta persoana pentru el,persoana pentru care si-ar fi dat viata fara sa ezite macar o clipa. Totusi,stia ca ea inca il vedea ca pe un strain si ii era frica uneori sa recunoasca faptul ca acum era a lui. Ca practic,nu mai era fiica celor ce aveau grija de dragoni,ci ea insasi devenise un dragon,crescut si ingrijit de un leu. Si doamne,cat ii mai placea sa o stie aproape!
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: i don't need a break. i need you. - by Kurt F. Malfoy - 19 Jun 2012, 18:08
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|