|
|
19 Jun 2012, 20:11
(This post was last modified: 19 Jun 2012, 20:46 by Wanda J. Bennet.)
|
|
Wanda J. Bennet
|
RP Posts: 293
Casa: Niciuna
Galeoni: 2155
Animal: Caine - "Lady"
Slujba: Angajat la " Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice"
|
|
- Isi arcui o spranceana si pufni in ras. Chiar nu avea chef de cearta si mai ales cu el. Il analiza din cap pana in picioare, la prima vedere parea un tanar linistit care nu avea ce face decat sa se plimbe. Dar odata ce deschisese gura devenise acel chip angelic cu un suflet demonic, tipic pentru baietii de varsta lui. Bine, poate existau si mici exceptii dar el nu era una din ele.
Se uita la incheieturi care erau destul de rosii si marai scurt. Ura sa aiba urme pe maini, doar pentru ca se trezea cineva sa faca pe grozavul. In plus, nu-i facuse nimica asa ca nu avea de ce sa se poarte asa cu ea. Isi aranja hainele mai bine si isi dadu o mana prin par, zicand:
- Bun, pentru ca asta inseamna ca nu am sa pierd timpul degeaba. continua ea cu un oarecare sarcasm, tipic ei.
Se uita la el si il atinti cu privirea, ce naiba facea el la o ora asa tarzie pe o strada intunecata? Dadu absenta din umeri si continua sa vorbeasca:
- Asculta aici! Nu am venit de voia mea, din pacate magia se joaca cu mine, iar daca s-a intamplat sa ajung fix langa tine inseamna ca este...ca faci parte din asta..
I need a drink, maybe tea with vodka?
![[Image: 3YmNC2o.gif]](http://i.imgur.com/3YmNC2o.gif) .
Dance with me all night long
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|