- Incerca sa se gandeasca exact ce i-ar putea raspunde. Ar fi putut sa se laude cu ea,sa spuna cat de minunata,superba,unica este sau dimpotriva,sa ramana tacut si sa se bucure de amintirea ei in liniste,sa o stie a lui. Dar nu asemenea unui premiu. Catusi de putin.
'' Trofeu? Nu tocmai. Este singura bucata din acel imens puzzle care trebuia sa imi umple viata.''
De cand Freyja venise in casa lui,sa locuiasca alaturi de el,se simtea de parc-ar fi renascut. Isi dorea atat de mult sa o vada,sa o stie alaturi de el. Vocea ei era cel mai frumos sunet pe care-l auzise vreodata,cuvantul ''nu'' suna parca mai bine cand era spus de fiica lui si mai lipsea o singura piesa a puzzleului, o singura latura care sa completeze un triunghi perfect.
'' Desi cred ca a mai ramas un loc liber. Un tata,o fiica. Mai lipseste o mama. O prezenta feminina. Se pare deci ca am gasit si bucatica respectiva.''
O privi pe Callysto cu subinteles apoi astepta un raspuns sau mai bine zis,astepta ca ea sa inteleaga la ce se referea,sa inteleaga ca nu se schimbase nimic de atunci. Absolut nimic.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|