|
Hell is not a bad place to be
|
20 Jun 2012, 11:40
|
|
Lexie Stryder
|
RP Posts: 1225
Casa: Viperini
Galeoni: 2780
Animal: Sarpe veninos - "Severus"
Slujba: Profesor "Potiuni"
|
|
- Lexie ridica din sprancene la auzul cuvintelor lui. Nu uitase nici macar pentru o clipa pe cine refuza, tocmai de aceea simtea acea placere ciudata in piept. Lexie era genul impaciuitoare. Nu ii placea sa se certe. Nu stia sa tina piept anumitor lucruri. Insa de data era hotarata sa faca o exceptie. Era ceva prea important in joc ca sa nu intre si ea, ca sa nu se implice si sa lupte.
"Aha, deci vrei motive?" intreba Lexie, simtind cum se enerveaza incate-incet. Nu ridicase tonul si nici nu avea de gand. "Hmm, sa ma gandesc. Primul ar fi pentru ca nu vreau ca Hogwarts sa se schimbe. E singurul lucru care ramane la fel intotdeauna, toata atmosfera aceea de 'acasa', de familiaritate pe care o simti cand intri in castel, nu vreau sa se schimbe. In plus, nu vreau sa fii tu la conducere, pentru ca am impresia ca nu vei lasa lucrurile asa cum sunt si vei vrea sa le schimbi pe toate astfel incat sa tu sa iesi in castig. Ceea ce inseamna pierdere pentru mine."
In viziunea vrajitoarei, Kurt era egoist sa se gandeasca la asa ceva, insa stia ca si ea era la fel. Cu toate ca voia binele si celorlalti, in acel moment se gandea mai mult la ea. Nu avea de ce sa nu recunoasca.
"In plus, daca nu ai observat, directorul Hogwarts-ului are o legatura stransa cu familia River, si poate ca eu nu fac parte din ea numai partial, insa daca ar fi o divergenta intre cele doua familii ale mele, adica Sfintii Mortali si Stryder/River, as fi pusa la mijloc. Nu stiu pe care sa o aleg," spuse fata, incruntandu-se.
Intr-adevar, mai era acest aspect. Stia ca Kurt ar fi facut orice pentru Sfintii Mortali, insa Lexie nu se simtea in stare sa lupte contra familiei ei de sange, sa o sacrifice pentru dorinta barbatului de a cuceri Hogwarts.
“there are as many loves as there are hearts”
![[Image: bbV7qkY.gif]](http://i.imgur.com/bbV7qkY.gif)
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”
|
|
Messages In This Thread |
RE: Hell is not a bad place to be - by Lexie Stryder - 20 Jun 2012, 11:40
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|