|
Hell is not a bad place to be
|
20 Jun 2012, 15:24
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- '' Pana la urmatoare betie sau urmatorul esec,da.'' Adevarul e ca cele mai frumoase lucruri din viata lui erau un esec. Faptul ca apartinea Malfoy-lor si Intunecatilor era esecul sau de a se impaca cu propriul tata si cu cei care erau de partea binelui. Faptul ca avea o functie importanta reprezenta esecul de a se adapta iar Freyja,esecul de a pastra aproape o femeie care sa ii ofere un copil al lui,sange din sangele sau. Esecurile,intamplarile,erau extraordinare. El desi era vazut ca un basilisk odios,renastea precum un Phoenix din propria cenusa.
'' Ai de gand sa ramai profesoara mereu? Stiu ca iti place insa ar fi nevoie de oameni ca tine in functii mai inalte.''
Nu mai inalte decat cea pe care el o avea momentan. Nu ii placea sa fie intrecut de nimeni,chit ca erau amicii lui. Era egoist,invidios si competitiv. Ii placea sa lupte atunci cand stia ca va castiga si dadea tot ce avea mai bun doar pentru a isi depasi limitele. Nu vroia perfectiunea,dar vroia sa se afle doar la un pas de ea. Prea mult nu era niciodata deajuns pentru Kurt. Ori totul,ori nimic.
'' Ma intreb ce ambitii mai au tinerii din ziua de azi. Noi ne visam Ministrii. Nu,noi ne visam oameni buni,de care ceilalti sa fie mandri. Acum insa ne-am schimbat si am devenit cu totii mai egoisti,ne pasa de partea materiala.''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: Hell is not a bad place to be - by Kurt F. Malfoy - 20 Jun 2012, 15:24
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|